Kako barf obrok učiniti još zanimljivijim svom ljubimcu?

Uz naše obroke barf starter i classic te povremeno davanje barf adriatica svom psu ste osigurali kvalitetnu hranu.

Koje su još koristi prelaska na barf sirovu hranu za pse?

Prelaskom na hranu za pse koja se bazira na sirovom mesu pozitivno utječemo na probavu našeg ljubimca.

Barf sirova hrana za pse, te kako psu olakšati prelazak na sirovu hranu

Da li vaš pas probao Von BARF? Ako nije, zašto nije? Neodlučni ste? Sirovo meso čini vam se nekako previše neobična hrana za vašeg psa?

Svrbež kod pasa i smjernice za utvrđivanje uzroka svrbeža.

Svrbež gotovo jednako frustrira pse kao i vlasnike, ali i veterinare. Mnoge su bolesti, vrlo različitih uzroka kojima je najuočljiviji simptom svrbež i promjene na koži nastale češanjem, grickanjem, lizanjem, trljanjem o predmete.

Sirova hrana kod izbirljivaca

Sirova hrana je daleko najkvalitenija hrana koju možete dati svom psu. No što u slučaju kada imamo izbirljive pse koji su naviknuti na dehidriranu hranu?

Bjelančevine i što sve trebate znati o bjelančevinama u hrani za pse?

Bjelančevine su česta tema među ljudima koji brinu o svojoj prehrani, ali i o prehrani svojih pasa. Međutim gledati samo na postotak bjelančevina u nekoj hrani nije dovoljno.

Kosti za pse i zašto su kosti važne u prehrani pasa?

Kosti za pse i zašto su kosti važne u prehrani pasa? Što sve trebamo znati, te kojih se pravila valja držati kod odabira kostiju za naše pse.

pH želuca u službi zaštite probavnog sustava kod pasa

pH želuca je prva crta obrane probavnog sustava od pasa. Psi koji jedu sirovu hranu imaju niži pH želuca nego psi koji jedu dehidriranu hranu. Zašto je to bitno?

Pretilost pasa, uzroci i posljedice.

Baš kao i u ljudskoj populaciji pretilost je sve češća i kod pasa. Uzroci i posljedice su također vrlo slični.

Voda je najvažnija tvar u prehrani psa.

Voda je najvažnija tvar u prehrani psa i svakako trebamo osigurati da naši psi imaju dovoljno vode tijekom dana.

Barf za seniore

Barf za seniore i sve što trebate znati o zdravoj prehrani seniora. Već smo pisali o tome koliko je važno kakvu hranu odabereti za svoje štene. Jednako tako je bitno odabrati optimalnu prehranu za svog psa seniora.

Najčešći mitovi o sirovoj hrani za pse

Sirova hrana nije balansiran obrok Sirova hrana nije balansiran obrok, to je svakako istina ako psa hranite samo sočnim komadima mesa. No ako birate sirove namirnice koje koristite i kombinirate ih u pravilnim omjerima dobiti ćete kompletan obrok.

Pseća dlaka i koliko je prehrana bitna za zdravu dlaku pasa?

Pseća dlaka i koliko je prehrana bitna za zdravu dlaku pasa? U današnje vrijeme psi su sve više članovi obitelji u punom smislu riječi, psi žive s nama. Često ih se može pronaći u našem krilu, a nerijetko i spavaju s nama.

Alergije pasa i kakvu ulogu u tome ima prehrana?

Alergije pasa i kakvu ulogu u tome ima zdrava prehrana pasa? Zašto je sve više pasa alergično?

Jesu li psi mesožderi ili svežderi?

Pas je mesožder. Da je pas mesožder možete vidjeti čim mu otvorite usta. Psi imaju tipično mesoždersko zubalo, izražene očnjake i oštre kutnjake.

10 razloga zašto je sirova prehrana najbolji izbor za vašeg ljubimca.

Sirova prehrana je sigurno najbolji izbor za vašeg ljubimca. U ovom članku ćemo objasniti 10 najvažnijih razloga zašto je sirova prehrana najbolji izbor za vašeg ljubimca.

Najzdravija hrana za pse

Najzdravija hrana za pse! Postoji li uopće hrana koja je najzdravija ili je to pitanje individualne prirode? Postoje osnovne smjernice što je psu u prehrani potrebno, ali svaki pas je individua za sebe.

Premium hrana za pse

Koja je razlika između premium, super premium i ultra premium hrane za pse? Premium hrana za pse je termin koji se često koristi kod opisa kvalitetnije hrane za pse, međutim što to zaista znači.

BARF za štence

Barf hrana za štence Barf za štence i sve što trebate znati o sirovoj hrani za štence. U vašu obitelj stiglo je štene! Svi ste uzbuđeni jer ne dobiva se novi član obitelji svakoga dana. Puno je pitanja u vašoj glavi.

0
0
0
0