Von BARF Premium Selection

 In Novosti

Von BARF Premium Selection linija proizvoda osmišljena je kao dodatak našoj standardnoj liniji proizvoda koja se bazira na goveđem mesu. Kako bi doprinjeli raznovrsnosti u prehrani pasa osmislili smo 4 nova proizvoda, 4 različite vrste mesa.

Kao i do sada, mišljena smo da su monoproteinski obroci puno bolja opcija nego miješanje više različitih mesa u istom obroku, ali svakako podržavamo raznovrstnost prehrane.

Svaki od 4 proizvoda iz Von BARF Premium Selection linije ima svoje prepoznatljive prednosti i dobrobiti za pse. Zajedničkom im je svima da se preporučaju psima koji su alergični na inače najčešće korištene vrste mesa u psećoj hrani, bilo da govorimo;

  • o suhoj hrani,
  • vlažnoj hrani
  • hrani u konzervama
  • ili sirovoj hrani

najčešće meso / bjelančevine koje se koriste su podrijetlom piletina ili govedina.

Premium Selection Duck

Pačje meso je bogato mastima, ali onim nezasićenim te se smatra odličnim izvorom omega 3 masnih kiselina. Kao takvo odličan je izbor za pse koji imaju problema s kroničnim upalama kao što je npr. artritis.

Premium Selection Game

Meso divljači posebno je kvalitetno jer potječe od životinja koje žive u slobodnoj prirodi. Odlikuje ga mali udio masti jer se divlje životinje puno kreću i hrane odabranim biljkama.

Premium Selection Horse

Konjsko meso najčešće se spominje kao vrsta mesa koja se preporuča psima koji imaju problema s alergijama na hranu. Ali je i najčešća preporuka za pse koji su anemični jer sadrži puno željeza.

Premium Selection Rabbit

Meso kunića smatra se izuzetno kvalitetnim, laganim, bijelim mesom. Može biti odabir za pse koji tek prelaze na sirovu prehranu jer se radi o lakoprobavljivom mesu.

Osim za pse koji pate od alergija ili nekih drugih zdrastvenih poremećaja kada preporučamo Premium Selection proizvode, svakako preporučamo da i svog zdravog psa povremeno počastite nekim od Premium Selection proizvoda kako bi mu obogatili jelovnik.

Jer iako su naši standardni proizvodi, kompletni obroci, raznolikošću u prehrani dodatno doprinostite kvaliteti života psa, ako ni na koji drugi način onda barem novim okusom u zdjelici koji će umanjiti monotoniju svakodnevno iste hrane.

Recent Posts
0
0
0
0
češnjakBARF RAW SHOW