Prilikom uporabe naših usluga, pristajete na obradu svojih osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i kolačićima („Pravila”). Riječ je o pravnoj osnovi na temelju koje obrađujemo vaše osobne podatke, a to je potrebno i za ispunjavanje naših obveza u skladu s Uvjetima korištenja. Svoju suglasnost možete bilo kada povući.

Zatim možete ukloniti i sve kolačiće koji se nalaze na svakom uređaju s kojeg se pristupalo internetskoj stranici. Vaše povlačenje suglasnosti neće utjecati na zakonitost obrade koju provodimo prije tog povlačenja.

Želimo vam pružiti personalizirano iskustvo bilo kada, bilo gdje, na svakom uređaju. Za to je potrebno prikupljati osobne podatke. Međutim, želimo da imate nadzor nad tim osobnim podacima. Želimo da ste stalno svjesni gdje i kako se upotrebljavaju vaši osobni podaci. To nam je iznimno važno.

Ova Pravila objašnjavaju:
• koje podatke možemo prikupiti;
• što možemo raditi s prikupljenim podacima;
• dijelimo li te podatke s drugima;
• vrstu kolačića koje upotrebljavamo i kako možete odbiti te kolačiće;
• gdje pohranjujemo vaše podatke;
• kako osiguravamo vaše podatke; i
• vaša prava u vezi s vašim podacima.

U Von Barf d.o.o. vašu privatnost shvaćamo ozbiljno. Funkcioniramo prema načelu na temelju kojeg vaši osobni podaci pripadaju vama i samo vi možete odlučiti s kime ćete ih dijeliti i zašto. To je temeljno za način na koji radimo i predani smo pružanju sigurne okoline za pohranu vaših osobnih podataka i njihovo dijeljenje s drugima onda kada vi to želite.

OVO SU PODACI O VAMA KOJE MOŽEMO PRIKUPITI

Podaci koje nam dobrovoljno ustupite

Ako nas kontaktirate (e-poštom ili putem internetske stranice), taj razgovor možemo sačuvati u evidenciji dvije godine u slučaju da vas trebamo kontaktirati u pogledu pitanja zbog kojeg ste nam se obratili, u svrhu poboljšanja operativne učinkovitosti i/ili upravljanja uznemirujućim pozivima. Podatke nećemo upotrebljavati u marketinške svrhe.

Ako prijavite problem s internetskom stranicom, te podatke možemo čuvati dvije godine u slučaju da vas trebamo kontaktirati u pogledu pitanja zbog kojeg ste nam se obratili, u svrhu poboljšanja operativne učinkovitosti i/ili upravljanja uznemirujućim pozivima. Podatke nećemo upotrebljavati u marketinške svrhe.

Podaci koje nam ustupite mogu uključivati vaše ime, adresu i e-adresu.

Podaci koje prikupljamo o vama i vašem uređaju

Prilikom vaše uporabe internetske stranice, aplikacije, biltena (newsletter) i korištenja našim uslugama, možemo upotrebljavati tehnologiju, kao što je ona koju pruža Google Analytics, kako bismo prikupili podatke o vašem posjetu našoj internetskoj stranici. Ti alati nam u načelu omogućuju da analiziramo na koji način vi i drugi upotrebljavate našu internetsku stranicu. Podaci koje prikupljamo mogu uključivati:

• vašu IP adresu;
• vrstu preglednika koji upotrebljavate (npr. upotrebljavate li Chrome ili Safari);
• broj posjeta po pregledniku na svakom uređaju;
• vrstu uređaja (npr. Samsung) i operativni sustav (npr. Android) koji upotrebljavate;
• informacije o preporukama;
• vremensku zonu;
• korisničke postavke; i
• stranice koje ste posjetili.

ŠTO RADIMO S PODACIMA O VAMA KOJE PRIKUPLJAMO

Podatke koje nam ustupite upotrebljavamo za:
• omogućavanje pružanja usluga;
• osiguranje da je sadržaj na našoj internetskoj stranici prikazan na najučinkovitiji način za vas i vaš uređaj kako bi se pružila mogućnost jednostavne navigacije;
• pružanje marketinških informacija o nama i našim uslugama;
• obavješćivanje o promjenama na internetskoj stranici;
• obranu naših servera od zlonamjernih napada.
U slučaju mogućnosti uporabe vaših osobnih podataka u druge svrhe, jamčimo vam da ćemo vas o tome prethodno obavijestiti. Također će vam se pružiti mogućnost da obustavite ili povučete suglasnost za uporabu vaših osobnih podataka u svrhe koje nisu iznad navedene.

KAKO UPOTREBLJAVAMO AGREGIRANE I ANONIMIZIRANE PODATKE

Možemo dijeliti anonimne podatke o korištenju koji vas ne povezuju s trećim stranama. Možemo kombinirati vaše podatke s onima drugih korisnika naše internetske stranice i dijeliti te podatke u agregiranom i anonimiziranom obliku s trećim stranama kako bismo poboljšali dizajn i funkcioniranje svojih programskih alata, čime se povećava učinkovitost za sve korisnike, te kako bi nam se omogućilo izražavanje naše stranice u novčanoj vrijednosti, što nam omogućuje pružanje usluga.

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE

Vaše podatke koji nisu anonimizirani dijelit ćemo s drugim organizacijama samo onda kada imamo vaše dopuštenje za to u skladu s ovim Pravilima ili ako smatramo da je to potrebno iz zakonskih razloga povezanih s internetskom stranicom.
Surađujemo s pružateljima analitičkih usluga i od njih možemo primati podatke o vama. U nastavku se nalazi nepotpun popis trećih strana s kojima surađujemo. Možemo surađivati s trećim stranama koje se ne nalaze na popisu ili prestati surađivati s trećim stranama koje se nalaze na popisu.
NAZIV TREĆE STRANE: Google Analytics
ZAŠTO SURAĐUJEMO S NJIMA
Za praćenje učinkovitosti internetske stranice i korisničkog iskustva.

Osim toga, vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama:
• ako smo obvezni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskim ili regulatornim obvezama ili zahtjevima;
• u svrhu provedbe ili primjene Uvjeta korištenja i drugih sporazuma ili u svrhu istrage mogućih kršenja;
i/ili
• u svrhu zaštite prava, imovine ili sigurnosti korisnika naše internetske stranice, aplikacije i biltena (newsletter).

KAKO UPOTREBLJAVAMO KOLAČIĆE, PIKSELE I LOKALNU POHRANU

Kolačići su male datoteke s podacima koje se pohranjuju na vaše računalo, mobilni telefon ili druge uređaje. Pikseli su mali blokovi koda na internetskim stranicama ili u e-pošti koji omogućuju drugom serveru da mjeri pregledavanje internetske stranice ili e-pošte i često se upotrebljavaju zajedno s kolačićima. HTML5 lokalna pohrana mala je baza podataka koja se nalazi unutar vašeg preglednika, a koju internetske stranice mogu upotrebljavati za pohranu svojih podataka kako bi ubrzale svoju obradu. Sve tri tehnologije možemo povremeno upotrebljavati kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo.

Kolačići imaju mnogo različitih funkcija, kao što je omogućavanje učinkovite navigacije, pohrana vaših preferencija i općenito poboljšanje vaše uporabe naše internetske stranice. Kolačići čine interakciju između vas i naše internetske stranice bržom i lakšom. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vas razlikovali od drugih korisnika internetske stranice. To nam pomaže pružiti vam dobro iskustvo pri uporabi internetske stranice te nam omogućuje njezino poboljšanje. Kolačići i ostale slične tehnologije, kao što je lokalna pohrana, pomažu nam i pri autentikaciji kako bismo vam pružili personalizirani sadržaj.

Molimo pogledajte dodatne informacije o svojem uređaju kako biste saznali što možete učiniti za uklanjanje ili blokiranje kolačića. Imajte na umu da to može utjecati na vašu mogućnost uporabe internetske stranice. Prilikom uporabe svojeg uređaja naići ćete na treće strane koje upotrebljavaju kolačiće i slične tehnologije. Mi nismo odgovorni za te treće strane, kao ni za ono što one mogu postaviti na vaš uređaj ili u vaš preglednik.

SIGURNOST PODATAKA

Svi podaci koje nam pružite pohranjuju se na serverima koji su u vlasništvu i kojima upravlja Phygital Hosting, osim ako se oni ne podijele s trećim stranama kao što je Google Analytics (pogledati gore naveden popis trećih strana s kojima surađujemo).

VAŠA PRAVA

Smatramo važnim mogućnost nadzora nad osobnim podacima.
Imate pravo od nas zatražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Svoje pravo na sprečavanje takve obrade možete bilo kada provesti kontaktirajući nas.

Zakonom vam je osigurano pravo da zatražite presliku svojih osobnih podataka koje posjedujemo. Prvo ćemo od vas zatražiti da dokažete svoj identitet dostavljajući nam dva odgovarajuća identifikacijska dokumenta. Dodat ćemo, ispraviti ili izbrisati vaše osobne podatke koji se nalaze u našim datotekama. Osim toga, možete zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničavanje obrade svojih osobnih podataka. Ispunit ćemo vaše zahtjeve u skladu s primjenjivim pravom.

Ako želite uložiti pritužbu u pogledu obrade svojih osobnih podataka, molimo da nas prethodno kontaktirate.

Ako želite prestati upotrebljavati internetsku stranicu, možete to učiniti. Ako to učinite, možete ukloniti kolačiće koje smo postavili na uređaje s kojih se pristupalo internetskoj stranici.

PROMJENA NADZORA

Ako se vlasništvo naše tvrtke promijeni, vaše podatke možemo prenijeti novom vlasniku kako bi mogao nastaviti upravljati internetskom stranicom i pružati usluge. Novi vlasnik bit će obvezan poštovati ova Pravila.

PROMJENE NAŠIH PRAVILA

Sve promjene ovih Pravila bit će objavljene na ovoj stranici. Ako se radi o ključnim promjenama, obavijestit ćemo vas e-poštom ili na drugi odgovarajući način, primjerice, kada sljedeći put pristupite internetskoj stranici.

LAKO NAS JE KONTAKTIRATI I ŽELIMO ČUTI VAŠE MIŠLJENJE

Sva vaša pitanja, komentari i zahtjevi u pogledu ovih Pravila zaista su dobrodošli. 

U Von BARF timu okupili smo ljude koji istinski vjeruju da svaki ljubimac zaslužuje samo najbolje. Vjerujemo da bi nam, kada bismo njih pitali što najviše vole, rekli da jednostavno obožavaju biti s nama, da vole istraživati i doživljavati nove stvari, vole šetnje i avanture, ali vole i jesti. A da bi ono što jedu zaista bilo dostojno njihove ljubavi, brinemo se mi. Radimo potpuno prirodnu i zdravu hranu koju psi obožavaju. I na taj im način vraćamo barem djelić ljubavi koju oni pružaju nama.

Svi mi imamo ljubimce otkako znamo za sebe, uz njih smo napravili svoje prve korake i s užitkom dijelili svoje živote s njima. I hranili ih na razne načine. Ali jedno je nepobitna činjenica – otkako su naši psi probali BARF ništa im više nikada nije bilo jednako fino.

A mi smo sretno gledali kako im ta hrana paše, kako uživaju jedući ju (možda nam je katkad malo teško pao miris BARF-a, ali njima za ljubav nije nam nikada bio problem otrpjeti nekoliko sekundi mirisa koji nama možda i nije najfiniji na svijetu…). I što je najvažnije od svega – gledali smo kako postaju i ostaju zdravi, kako im dlaka postaje sve sjajnija, kako im životna energija raste, zubi postaju bjelji, probava idealna, a stolica tvrda i lagana za skupljanje. 

Na temelju naših dugogodišnjih životnih iskustava s psima i njihovom prehranom – i teoretskih i praktičnih – nastali su naši proizvodi. Beskompromisno kvalitetni. Onakvi kakvima ih je priroda dizajnirala za pse. Onakvi s kakvima bismo mi hranili svoje ljubimce, koji su, bez pretjerivanja, ravnopravni članovi naših obitelji. Mi istinski vjerujemo da je naš proizvod najbolja hrana za vašeg ljubimca. Proizvodimo je u Hrvatskoj, u tvornici u Bjelovaru, a voditelj proizvodnje je osoba s 35-godišnjim obiteljskim iskustvom u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Mala smo kompanija, koja ima sve procese proizvodnje u svojim rukama. Na taj način možemo osobno kontrolirati sve procese od početka do kraja i znati da se sve odvija kontrolirano i na najbolji mogući način.

Naše meso jest meso i izgleda kao meso. Mi odabiremo od koga ćemo kupovati sastojke, kakve će kvalitete ti sastojci biti i na temelju vlastitoga bogatog iskustva razvijamo nove proizvode. Proizvodimo ih i pakiramo sami. Kada svojeg ljubimca hranite Von BARF hranom, točno znate što je i otkuda dolazi. U njoj nema ničega skrivenoga.

Mi duboko vjerujemo da hraniti pse prirodno znači hraniti ih sigurno i zdravo!

0
0
0
0